Post by pittsuckranucci on Feb 9, 2022 16:34:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejen vir ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
Rad sem igral to igro, vendar me je brez razloga odjavila iz mojega Microsoftovega računa?! In zdaj se ne morem vrniti, ker se ne spomnim stvari za prijavo (kar je moja težava). Iskreno povedano, menim, da bi se morali preprosto prijaviti z Googlovim računom😐
Minecraft Arkadne igre pwd
Slaba stvar Minecrafta je, DA V MINECRAFTU NI SLABEGA! Komaj mislim, KOmaj poskušajo zaslužiti denar, za nadaljevanje igranja vam ni treba kupiti NIČ. V bistvu je brezplačno! Moram samo reči, JE ODLIČNO! Najlepša hvala, ker ste to igro naredili, saj vsem omogoča, da izrazijo ustvarjalnost!
To je dobra igra, vendar je izbrisala vse moje svetove, dodatke in moram znova namestiti vsakič, ko želim igrati, ker me prilepi na stalni nakladalni zaslon
Moja najljubša 😍😍😍
Obožujem igro, vendar je zaradi izginotja vaščanov, mafij in živali ni mogoče igrati.
Ok, ok, razlog, zakaj dajem dve zvezdici, ker sem bil, ko sem ga poskušal prenesti, tako navdušen nad igranjem, a ko sem ga odprl, je pisalo, da "Verify ur License", na primer, kako to storiš, da mi niti ne dovoli igrati *sigh * in zdaj sem ga izbrisal, ker je moteče, sploh nimam licence, zato prosim popravi ta Mojang to je neverjetno
soooo collll mi igramo to igrico vedno najboljša igrica na svetu navdusuje nas z veliko monsterjuv kot so zombie skeleton in husk ter zombie vilager ki ga pozdravimo tako da vrzemo v njega heling napoj in mu damo golden jabolko in spremenil se bo vilagerja super mi posodabjamo to igrico vedno kadar pride posodobitev Odlična igra na svetu zelo Odlična je
Minecraft je odlična igra. Toda včasih pride do težave, ko povežete krmilnik za igranje. Moral sem odstraniti in znova namestiti minecraft, da sem ga poskusil popraviti. In prosim, naredite kakšno brezplačno različico za večplatformske strežnike. Na primer, da se pridruži 10 ljudi in ni stalnega spleta in vse to. Tako bi bilo še bolj zabavno.
Save the Masters Spillehall yztl
Obožujem to igro, vendar mi zavzame veliko prostora za shranjevanje. Moj telefon nima veliko prostora za shranjevanje, vendar upam, da ga bom kmalu dobil na prenosniku, kjer bom lahko igral brez toliko zamika. To igro priporočam vsem in vsem ljudem.
To je dobra igra, vendar me je iz nekega razloga odjavila in vsakič, ko se poskušam prijaviti, tudi z različnimi Microsoftovimi računi, ne bo delovala, obstaja nova ghast bug, ki jo bom povečal na 5, ko bo popravljen
Mislim, če je to moj telefon ali ne, vendar vsakič, ko poskušam igrati več igralcev ali celo sam, me naključno vrže ven, češ da se Minecraft ne odziva in potem se ne bo zagnal nazaj, dokler ne odstranim ponovne namestitve, prosim, povejte mi, kako naj popravi to ali če sem jaz ali Minecraft Ampak če jaz/Mojang lahko ugotovim, kaj se dogaja 5 zvezdic ljubim Minecraft z vsem srcem, a zadnje čase to počnem
Minecraft je odlična igra, vendar smo na našem svetu delali približno 2 leti in ga naredili tako čudovitega. In kar naenkrat je polovica naših stvaritev na tem svetu izginila. Potem nekega dne nismo mogli najti svojega sveta. Popravi! Za TO nam jemljete denar?! KAKŠNA SRAMOTA. PREVEČ NAPAK ANF HROČ.
Vsakič, ko pridem na svoj svet, so oklepni stojala v drugačni pozi in imam oklep na mestu, ki ga je težko popraviti, zato nenehno izgubljam materiale, ker ne bo ostal v položaju. Naredil sem ga zadnjih 5-krat dobil na
je dobro, vendar je napaka. Ko poskušam igrati moj prijateljski svet, piše "ne morem vzpostaviti povezave". Poskušal sem osvežiti in se znova pridružiti, vendar ne deluje. Različica mojega prijatelja je enaka različici kot moja. Prosim popravi
beta je zastarela
Igra je odlična, vendar je težava v tem, ko sem se poskusil pridružiti MC strežnikom, se je izkazalo "Ne morem vzpostaviti povezave s svetom". Preizkusil sem vse metode. Še vedno ni delovalo.
To je moja najljubša igra, tam je mirna, enostavna, normalna in težka. Igra je bila na voljo že več kot 12 let, da bi popravili vibriranje v podstavku nemogoče.
Hvala, ker ste naredili to igro, je neverjetna, vendar bi lahko prišlo do nekaterih izboljšav, na primer, da se vse različice posodabljajo hkrati ali pa se posodabljajo pogosteje. Lahko bi dodali tudi več živali iz resničnega življenja in te živali bi lahko ukrotili, kot bi ukrotili snežnega leoparda z določeno surovo govedino ali vzeli medveda in se lahko prikradli mimo njega tako, da vržete steklenice z medom na tla in se skrijete, dokler ga medved ne začne jesti. in potem bi lahko šprintal mimo ali pa bi našel starodavni grad.
Vse je v redu, ko gre za solo, vendar je kar naenkrat aplikacija začela delovati, moji prijatelji se niso mogli pridružiti, ves čas sem bil odklopljen od rešilnega čolna, če so se moji prijatelji lahko pridružili, so se lahko pridružili le malo prej tudi oni so bili odklopljeni... Svojih 5 zvezdic prestavljam na 3 zvezdice
Če je moj internet vklopljen in potem odprem minecraft, potem ne deluje in moj svet je izginil, da to popravim, moram odstraniti minecraft, zato odpravite to težavo.
Ta igra je tako super. Lahko zgradim, kar hočem, lahko igram več igralcev s svojim bratom, lahko uporabljam resourcepack/mod, lahko igram strežnik, in še enkrat veš? Ta igra je največkrat posodobljena. Hvala, da ste naredili to igro... in o ja, kupil bom izdajo Java. Ti dve igri imata različne funkcije. Vem, da obstaja izdaja Xbox, Playstation 3 Editon in še veliko. Ok, rad bi se samo zahvalil za to igro. Se vidimo ob novi posodobitvi
Imam težavo, zakaj ko se pridružim chat craft pro, vedno pravim, da nisem plačal premije za minecraft, vendar že kupim ta minecraft, to samo zapravljam svoj denar za nakup tega
Sploh se ne morem pridružiti svojim prijateljem, poskušal sem se pridružiti več in vedno je pisalo, da se ne morem povezati s svetom, imava dva dober wifi in oba sva kupila to igro. Ali sem pravkar dobil prevaro ali kaj... Moj multiplayer je omogočen, vendar se niti ne morem pridružiti njegovemu in on se ne more pridružiti mojemu in mislim na vse. Lahko se pridružim samo strežnikom... Raztrgajte denar
Prosimo, popravite uporabo dualshock 4 na starejših napravah, ni uporaben (napačno preslikavo in pogled se še naprej vrti v krogih), nekatere igre, kot sta terraria in mrtve celice, ga podpirajo.
Mogoče bi mojang moral dodati več brezplačnih predmetov za ljudi, ki nimajo denarja za minecoine. Toda na splošno dobra igra razen dogovora z minecoini. Poleg nižjega dodajte še več dimenzij in konec, na primer, kaj pa, ker imate nižje kot pekel, dodajte eno kot nebesa. Samo to, kar pravim/sprašujem, je možnost. DOBRA IGRA MOJANG
Ôdljīcño! Zdjæj kô śo prislje ñœve źjædñé pôsudobīťvje, jé minecraft buljśki kôt prwéj.😄👍
Spremenil sem svoj pregled, saj je nova posodobitev izbrisala moje svetove in vsakič, ko želim igrati Minecraft, ga moram premakniti, in vsakič, ko zapustim aplikacijo, izbriše moje svetove. Ali lahko to popraviš?
Neverjetna igra se igrava že leta, toda tako jaz kot moji prijatelji in zelo močno zaostajamo v svetovih drug drugega, gostitelj ne bo zaostajal, vsi ostali pa ne vemo zakaj, prosim popravite to
Je SPEKTAKULARNA igra...nova posodobitev je odlična in netheritski oklep je boljši kot kdajkoli prej.. toda igra bi bila bolj zahtevna, če bi najredkejša ruda naredila oklep in orodja z brezplačnimi čarovnicami. Govorim o smaragdnem oklepu in tools.drugo pametno je odlična igra.Tako zelo jo obožujem, toda, ali bi lahko igri dodali krila? Zelo bi bil hvaležen, vseeno prosim, ne vem, kaj se je zgodilo, moja igra zelo zaostaja, prosim popravite zemljevid Crab Canival.
To je lepa igra in uživam v njej. Samo sovražim dejstvo, da jo moraš kupiti, in postopek je moteč, a na splošno je dobra igra
To je moja najljubša igra.
Zelo obožujem to igro, vendar so stvari, ki jih ne prenesem. Jaz in moj prijatelj se veliko igrava na mojem svetu, vendar se moji svetovi brez razloga izbrišejo. VSI moji svetovi so bili izbrisani približno 3-krat NA NAPRAVO, ki sem jo uporabil. In takrat, ko želim povabiti svoje prijatelje v svoj svet ali če me povabi, povabilo nikoli ne pride do nas. Večkrat smo preverili nastavitve računa in nastavitve minecraft. Običajno obožujem minecraft, vendar me to preprosto razočara.
Upam, da boste izboljšali multiplayer, včasih lahko vstopite v svet prijateljev, včasih ne. NE, TO NI TEŽAVA S POVEZAVO!
Tako kul geme, tako mi je všeč👍👍👍👍👍
Ta igra mi je všeč odkar je izšla na androind in ios. je igra, v kateri delaš, kar hočeš, gradiš, kar hočeš, in ni omejitev glede tega, kaj lahko počneš. paketi tekstur... vedenjski paketi... zemljevidi... preobleke... toliko stvari. uporabniški vmesnik je enostaven za učenje. na splošno je do zdaj le odlična igra.
Zelo dobra igrica
Imeli ste težave z igro, češ da je odjemalec zastarel ali ima preveč težav pri povezovanju s prijateljevim svetom, je imel to težavo, odkar sem posodobil na zadnji 2 posodobitvi
Obožujem minecraft, vendar sem zelo razburjen, ker se ne moreš igrati s prijatelji. tako kot sva se jaz in moj prijatelj poskušala pridružiti drug drugemu svetove in piše, da potrebuješ in račun xbox live, da imaš prijatelje, a ko naredim račun za xbox live, mi pove, da je prišlo do napake. to se je zgodilo tudi moji prijateljici. prosim popravite to in vrnite minecraft nazaj, kot je bil nekoč. Uredi: še vedno je izjemno neprijetno igrati s prijatelji na mobilnem telefonu. Komaj deluje.
Res mi je všeč ta igra, vendar sem poskušal vnesti svoj e-poštni naslov, da se lahko igram s prijatelji in sklepam prijatelje, vendar žal ni delovala, vstavljal sem vse in kodo in ne bi delovalo, vendar to je pravzaprav res dobra igra, skoraj sem prepričan, da je moja e-pošta tisti, ki povzroča te težave in bom videl, kaj za vraga lahko naredim z njo 🤠
To igro sem želel igrati v LETIH! To je bilo bolje, kot sem mislil. Opažam en hrošč... če greš na en rob sveta, se ne moreš premakniti in tam so ogoljene plasti, kot da je kup drogov. In tam ni tal, na katerem bi lahko stal. Ta igra mi je všeč še vedno in za vedno, ker ostanem sredi sveta.
Ta igra je več kot zabavna. Tako kul je. Zgradite lahko skoraj vse, lahko se igrate s prijatelji in celo gojite in lovite svojo hrano! To je tako odlična igra za otroke IN odrasle! Ta igra je veliko več, kot je vredna. Želim si, da bi mu dal 1000 zvezdic!
S to igro sem praktično odraščal. To me je zelo izoblikovalo in lagal bi, če bi rekel, da ni bila dobra igra. Prav tako ne razumem, zakaj se ljudje jezijo na mikrotransakcije, saj ni tako kot pri EA, kjer moraš plačati, da postaneš boljši v igri, so le paketi tekstur in skin paketi, ki komajda vplivajo na igranje. Prav tako niste prisiljeni ničesar kupiti. Seveda ima igra nekaj napak in napak, vendar je to večinoma, ko ste v različici beta. Skratka, to igro zelo priporočam
Spet sem kupil! To igro imam že leta, a ko se je cena dvignila s 5 € na 7+ €, sem jo spet kupil. Zahtevam vračilo
Nova različica je pokvarila vse
Brate, ko se ponovno pridružim (ps. moj diamant naj bi bil v mojem inventarju, imel sem jih 17) nazaj v kraljestvu mojih diamantov ni več. Povsod sem iskal! odnehal sem! Prosim, odpravite to težavo. Veliko sem se že trudil, da ne omenjam, da moje stvari kar naprej izginjajo
😜😁😁😁😁😁😁😁😜😙😙😙
Super igra je sam probleme mam z špilanjem s prijatelji 😑
Zelo je kul
Splača se da teh 7€za to igro
Igra mi je zelo všeč, saj je tako zabavna, toda edina težava, ki jo imam pri njej, je ta, da bo vsakič, ko postavim strežnik kot kreativen, vedno nastavljen kot preživetje